Stofzuiginstallaties

Geen zin meer om telkens met een onhandige, luidruchtige en onhygiënische stofzuiger door het huis te zeulen waarbij de snoer ook vaak te kort is of in de war zit? Totaaltechniek Brabant biedt u de oplossing: een centrale stofzuiginstallatie.

De stofzuigunit wordt buiten tegen het leefgedeelte geplaatst (bijvoorbeeld in de garage of berging) waarna u fluisterstil en comfortabel kunt zuigen doordat u de slang op enkele plekken aan een afzuigpunt in de muur kunt koppelen. Een hinderlijk elektriciteitssnoer is hierdoor overbodig, beschadigingen aan het meubilair worden voorkomen en de onaangename geur van een gewone stofzuiger is verleden tijd. Door het direct afvoeren van de opgezogen lucht naar buiten wordt het verplaatsen van fijnstof onmogelijk gemaakt en ontstaat er een hygiënisch binnenmilieu.

Een stofzuiginstallatie lijkt overdreven luxe, maar er zijn grote voordelen:

- Alle stofdeeltjes, bacteriën en huismijt worden niet meer terug in de ruimte gebracht maar naar de buitenlucht afgevoerd, zodat deze ongewenste gasten uit uw huis verdwijnen.

- Allergische klachten worden sterk verminderd; een centrale stofzuiginstallatie zorgt voor verlichting bij astmatische klachten en allergische reacties.

Andere prettige bijkomstigheden:

-  U stofzuigt nagenoeg geruisloos.

-  Sjouwen is verleden tijd, u werkt enkel met een slang met stang.

-  Alle plekken en hoeken in de ruimte zijn goed bereikbaar.

-  U stoot geen hoeken meer van het meubilair af en andere beschadigingen worden voorkomen

-  Dure stofzuigzakken zijn niet meer nodig, evenmin als het legen van de zakken.

Neem contact op met Totaaltechniek Brabant, wij adviseren u graag!

stofzuigstofzuig 1