Telefooninstallatie

In deze moderne tijden is het bijna vanzelfsprekend dat iedereen op elk moment van de dag bereikbaar is. Voor het bedrijfsleven is het zelfs van levensbelang dat de telecommunicatie op een perfecte manier verloopt; niet alleen met de buitenwereld, maar zeker ook intern moet iedereen te allen tijde met elkaar kunnen communiceren.

De opdrachten komen niet alleen binnen via de mail; de telefoon is heden ten dage nog steeds een zeer belangrijk onderdeel binnen een bedrijf om orders te verwerken en te bespreken. Door een telefoontje te plegen kan er op een duidelijke manier gecommuniceerd worden en kunnen beide partijen sneller op elkaar inspelen. Daarnaast zorgt een persoonlijk gesprek voor een betere band met de klant dan alleen met mailcontact.

telefooninstallatieTotaaltechniek Brabant zorgt voor bedrijfszekere oplossingen. Wij ontwerpen en leveren centrales die precies passen bij uw bedrijf en wensen op basis van bewezen betrouwbare technieken, maar ook aanleg en onderhoud wordt door ons verzorgt. Mocht er onverhoopt toch een storing optreden, kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis om het probleem vakkundig op te sporen en op te lossen.

Daarnaast heeft Totaaltechniek Brabant ruime ervaring met complexere projecten, voor bijvoorbeeld bedrijven die op meerdere locaties toch onderling intern willen bellen. VOIP (Voice over IP) is een gratis spraakverbinding waarbij het internet wordt gebruikt. Dit kan enorm besparen op uw kosten.  Ook de abonnementskosten zijn bij VOIP een fractie van de kosten zoals deze zijn bij analoge of ISDN telefoonlijnen. Ook ‘hosted oplossingen’ behoren tot de mogelijkheden: hierbij worden enkel en alleen telefoontoestellen geplaatst en maakt u gebruik van een centrale op afstand.

Totaaltechniek Brabant is specialist in aanleg en onderhoud van kleine en grote telecom-installaties.