Elektrische installaties

Niets is zo belangrijk als een perfecte stroomvoorziening. Voor bedrijven verzorgt Totaaltechniek Brabant de aanleg van een complete elektrische installaties en vervanging, aanpassing of uitbreiding van een meterkast. Onze vakkundig opgeleide elektriciens zorgen ervoor dat dit geheel conform de laatste wettelijke regelgeving wordt uitgevoerd, waarbij ook wordt gelet op kwaliteit en gebruiksgemak.

 

Maar ook voor particulieren staan wij graag klaar. Wilt u uw woning voorzien van nieuwe bedrading, een nieuwe groepenkast of alleen een extra groep? Wij verzorgen het voor u!

Een greep uit onze werkzaamheden:

-  Aanleg volledige elektrische installaties

-  Uitbreiden/ aanpassen wandcontactdozen en lichtpunten

stoppen-meterkast

-  Vervanging groepenkast

-  Uitbreiding aantal groepen

-  Krachtinstallaties

-  Buitenverlichting

-  Noodverlichting (binnen en buiten)

-  Verhelpen van elektrotechnische storingen

-  Domotica

-  etc….

stopcontact met USBOnze vakkundig opgeleide elektriciens zorgen ervoor dat dit geheel conform de laatste wettelijke regelgeving wordt uitgevoerd, waarbij ook wordt gelet op kwaliteit en gebruiksgemak. Onze diensten worden geleverd tegen een vooraf overeengekomen offerte of uurtarief, waardoor u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Totaaltechniek Brabant is uw totaalpartner als het gaat om aanleg en onderhoud van al uw elektrische installaties. Ook voor inbraak- en brandbeveiligingsinstallaties kunt u bij ons terecht, hierover vindt u meer informatie elders op deze site.

Neem voor meer informatie contact met ons op, wij helpen u graag verder!