Alarminstallatie

Steeds meer bedrijven en huishoudens in Nederland krijgen te maken met ongewenst bezoek op elk denkbaar tijdstip van de dag. Bescherming van uw bedrijf, woning en inboedel door middel van elektronische systemen is dan ook geen overbodige luxe, maar blijkt steeds vaker bittere noodzaak.

alarm-2

Wanneer u denkt aan beveiligen komt vaak als eerste een alarminstallatie naar boven. Een alarmsysteem werkt in eerste instantie preventief: een inbreker ziet de speciale stickers op uw deur en kiest liever voor een pand waar geen duidelijke beveiliging zichtbaar is. Mocht de insluiper alsnog besluiten om in uw pand of woning in te breken, dan zal de alarminstallatie tijdig een alarm geven en eventueel een signaal naar de meldkamer genereren, zodat de inbraakpoging alsnog mislukt.

Totaaltechniek Brabant biedt gecertificeerde alarminstallaties aan die voldoen aan de BORG richtlijnen. Na installatie wordt er een ‘BORG  Beveiligingscertificaat’ of een ‘BORG Opleveringsbewijs Alarminstallatie’ afgegeven.

Op basis van jarenlange ervaring van beveiligingsbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en politie zijn er beveiligingsmaatregelen ontwikkeld die de kans op een inbraak behoorlijk verminderen.

alarm-1

Totaaltechniek Brabant heeft deze maatregelen standaard in haar pakket. Door een bezoek of middels een tekening van het te beveiligen object kan in goed overleg een betrouwbaar en op maat gemaakt systeem worden aangelegd dat past bij uw wensen en behoeften. Van belang hierbij is gebruiksvriendelijke apparatuur met een gunstige prijs/prestatieverhouding. Wij kunnen u dan ook verschillende mogelijkheden bieden op beveiligingsgebied.