Innovatief in elektrotechniek

Toegangscontrole

Toegangscontrole

Een toegangscontrolesysteem is een systeem dat wordt gebruikt voor het gecontroleerd openen van deuren. Een toegangscontrolesysteem herkent een persoon die in het bezit is van een geldig toegangsbewijs bepaalt vervolgens of deze geautoriseerd is voor de betreffende locatie op het juiste tijdstip en verleent daarna al dan niet toegang.

Elektronische toegangscontrole heeft ook een aantal praktische voordelen. Bij verlies van gewone sleutels kunnen de problemen en kosten behoorlijk oplopen; een pasje is daarentegen eenvoudig uit het systeem te verwijderen en daarmee onbruikbaar te maken. Verder is het met een eenvoudige ingreep ook mogelijk om aanwezigheid van personen te registeren, waardoor de receptioniste van een bedrijf snel kan zien welke medewerkers en/of bezoekers aanwezig zijn.

Toegangscontrole 1De systemen die Totaaltechniek Brabant aanbiedt, zijn toepasbaar voor elke soort deur of ingang. Er kan gebruik worden gemaakt van een sleutelschakelaar, elektronische sleutel/keycard, codebediening of vingerafdrukscanner. Wij kunnen u adviseren en een passende oplossing bieden.

facebooktwitterlinkedin

 Bezoekadres: Ericastraat 17, 5482 WR Schijndel; Postadres: Postbus 230, 5480 AE Schijndel

T. 073-5477954, F. 073-5494567, KvK nr.17183838

 Copyright © 2014. All Rights Reserved.