Camerabewaking

Om uw eigendommen te beveiligen kunt u gebruik maken van camerabeveiliging.  Dit is een systeem dat gebruik maakt van beelden die door één of meerdere camera’s zijn vastgelegd, waardoor het mogelijk is meteen of op een later tijdstip eenvoudig vast te stellen of onbevoegden zich op uw terrein hebben begeven en eventueel niet toegestane handelingen hebben verricht.

Op de bijhorende monitor zijn de personen in kwestie duidelijk herkenbaar. Om ’s nachts ook duidelijk beeld te kunnen vastleggen, is infrarood eventueel een optie. Het systeem is ook altijd uit te breiden met een harddiskrecorder, die alle opgenomen beelden van de camera’s voor langere tijd kan bewaren.

cameraTegenwoordig worden steeds meer IP-camera’s geïnstalleerd. Dit geeft diverse voordelen ten opzichte van analoge camera’s. Zo is er een hogere beeldkwaliteit omdat megapixel-camera’s toepasbaar zijn. Op afstand zijn de beelden te bekijken via de webbrowser of via de Smart Phone.

Totaaltechniek Brabant heeft gespecialiseerde medewerkers in dienst die samen met u een gedegen plan formeren, zodat uw camerabeveiliging perfect wordt aangelegd en optimaal functioneert.

camerabewaking-1