Netwerken

In bedrijfspanden waar meerdere computers geïnstalleerd zijn, is een goede databekabeling van essentieel belang. Maar een opgeruimd en overzichtelijk kantoor zonder rondslingerende kabels is minstens zo belangrijk. Totaaltechniek Brabant regelt dat voor u op een nette manier!

Wij werken alle kabels netjes weg in wandgoten en boven plafonds. Ook wordt de databekabeling gescheiden van de elektrische installatie gelegd, zodat het gehele systeem storingsvrij is. Dit scheiden gebeurt in de wandgoot waarin stalen scheidingsschotjes verwerkt zitten. In deze wandgoot worden vervolgens de data-aansluitpunten geplaatst, zodat u op elke gewenste plek uw computerapparatuur zorgeloos aan kunt sluiten.

Alle bekabeling wordt stervormig aangelegd, wat wil zeggen dat er vanaf elk datapunt in de wandgoot een kabel naar een centraal punt in het bedrijf wordt gelegd. Op dit centrale punt komt een zogenaamde patchkast te staan waar alle data-aansluitingen op worden afgewerkt. De aansluitingen worden in deze patchkast en op de wandgoot overzichtelijk genummerd, zodat op redelijk eenvoudige wijze alle apparatuur in het pand naar een andere plek verplaatst kan worden. Desgewenst kan er van het netwerk een 15-jarig garantiecertificaat worden afgegeven zodat een optimaal gebruik voor nu en in de toekomst gewaarborgd is.

Maak een vrijblijvende afspraak met Totaaltechniek Brabant, wij vertellen u graag over alle mogelijkheden. Desgewenst komen wij een kijkje nemen op de locatie, zodat er een duidelijk en efficiënt plan van aanpak gemaakt kan worden.

 

alt alt