Welkom bij Totaaltechniek Brabant! Wij bieden u hulp of advies op het gebied van

-  elektrotechniek

-  beveiligingstechniek

-  telecommunicatie

-  aanleg, service & onderhoud alarminstallaties

-  service & onderhoud gas en elektra

Totaaltechniek Brabant is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2006 werd opgericht en is al jaren een begrip in Schijndel en omstreken.  Door onze ruime ervaring zijn wij in staat om volledige installaties te ontwikkelen voor particulieren en de zakelijke markt. Wij zorgen niet alleen voor uw comfort en veiligheid, maar ook voor duidelijke en gebruiksvriendelijke systemen. Aan de hand van uw wensen wordt elke complete installatie door ons vakkundig ontworpen én aangelegd.

Door onze snelle service kunnen wij u al op zeer korte termijn van dienst zijn en zorgen we er voor dat een verbouwing of aanleg geen langdurige lijdensweg wordt. Mede dankzij ons enthousiaste en deskundige team bieden wij u een uitstekende en betrouwbare service, waarbij kwaliteit gegarandeerd is.

Wij maken graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek, waarbij uw wensen volledig centraal staan.

Graag tot ziens bij Totaaltechniek Brabant!

 

 Stefan Vervoort en Thijs Kappen

 

 Totaaltechniek Brabant verzorgde al bij menig particulier en bedrijf de aanleg van een elektrische installatie, alarminstallatie of telecommunicatie-netwerk. Hieronder staan slechts enkele voorbeelden van projecten die wij eerder mochten uitvoeren voor zeer tevreden klanten. Staat u binnenkort wellicht ook in dit overzicht?